No dobra. Nie dostałem odpowiedzi na pierwsze moje pytanie wcześniej, ale chyba sam sobie na niej odpowiedziałem. Moja sprawna, na 99% oryginalna lampa prawa ma numery H1BB-13E014-CF. Na lampie lewej nie ostał się oryginalny numer, tylko na małej nalepce z kodem kreskowej zostało 15-CE. Więc K1BB-13101-CD nie jest jedyną możliwością. Co do zdania "części zamienne są cały czas produkowane"...no cóż, ASO mi powiedziało, że tej części (K1BB) nie ma i nie wiadomo kiedy będzie (i to nie pierwszy raz, amortyzatorów przód do ST też nie mieli wgl)
Sprawa numer dwa. Jeśli to wina lampy, że moduł nie chce się zaprogramować, to dlaczego błąd chodzi za modułem? Przecież na chłopski rozum, jeśli lewa zła lampa z modułem bez configu wali błędem konfiguracji, to po zamianie powinny walić obie strony, bo lewa się dalej nie kontaktuje, a prawa ma moduł z konfiguracją na drugą stronę. No a efekt jest taki, że oryginalny moduł w podejrzanej lampie przestaje sypać błędem, a lampa bez poziomowania ciągle, działa jak producent przykazał.