Temat: [Ogólne] Aktualizacja SYNC 2.5
View Single Post
Stary 15-08-2024, 10:22   #26
Jgaaa
ford::amateur

Imię: Julian
Model: Focus
Silnik: 1.5 Ecoblue 120
Rocznik: 2019
Domyślnie Identyfikacja Sync + update

Cześć wszystkim!
Od maja jestem szczęśliwym posiadaczem focusa mk4 z 2019 roku i aktualnie staram się zidentyfikować model systemu sync w moim aucie. Wg instrukcji Forda powinien być on wskazany w „Informacjach o sync”. Jednak u mnie jest napisane po prostu „SYNC” i wersja oprogramowania R5.6.6.1_R19113a. W związku z tym czy ktoś może mi podpowiedzieć, która to wersja sync (2.5, 3 itd)? Druga kwestia to aktualizacja. Od wczoraj próbuję pobrać plik aktualizacyjny (przez sync’a podłączonego do WiFi), który wyświetlany jest jako MB3T-14G516-MH_16632... i dalej ukryte, jednak gdy dochodzi do 100% aktualizacja znika, a za chwilę zaczyna się od nowa? Czy ktoś miał podobne doświadczenia i może wskazać jaka jest najwyższa dostępna wersja oprogramowania oraz jak aktualizować?

Z góry dzięki za odpowiedzi
P.S. Jeśli ominąłem w poszukiwaniach tematy odpowiadające na moje pytania to wybaczcie, ale jestem tu nowy i dopiero uczę się nawigacji po forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jgaaa jest offline   Odpowiedź z Cytatem