Temat: [Ranger 2011-2022] FORSCAN //Wątek zbiorczy
View Single Post
Stary 18-08-2024, 13:19   #91
mati_8
ford::average

Imię: Marcin
Model: Ford Ranger XLT
Silnik: R4 2.2 TDCi Duratorq 160 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: FORSCAN //Wątek zbiorczy

NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!

MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego)

Dzięki za odpowiedz! Trochę to dziwne bo można włączyć w zegarach podmenu "windows" i tam są dwie opcje "globalne otwieranie" i "globalne zamykanie" i to udało mi się zakodować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a potem w BCMY już po aktywowaniu opcji nic się nie dzieje... wiesz może gdzie i za ile idzie kupić taki moduł, zaraz poszukam info na YouTube jak to się montuje. A i jeszcze jedno pytanie... Da radę podmienić zwykły przycisk na ten z auto podnoszeniem? Mam dwie podnoszone szyby bo to 1,5 kabiny i irytujące jest to że swoją szybę mogę podnieść w automacie a passata trzeba trzymać. Od razu mówię kodowanie przez przytrzymanie na działa i nie będzie działać bo przycisk jest jednostopniowy nie dwu jak ma to miejsce w przycisku auto.

P.S. To że nie ma jakiegoś modułu to pikuś ale to że trzeba wiercić dziury w dachu by zamontować relingi to już co najmniej dziwne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ile te 8 sztuk nitonakrętek by kosztowało by je osadzić w fabryce...

Ostatnio edytowane przez SRS ; 20-08-2024 o 22:56
mati_8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem