View Single Post
Stary 23-08-2024, 08:22   #3248
Vink
ford::amateur

Imię: Marius
Model: ST-Line2.5l Plug-in Hybrid 225 KM
Silnik: Plug-in Hybrid 225 KM
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cześć jestem tu nowy chciałem się przywitać, od niedawna jeżdżę Kuga jak w opisie po przesiadce z Subaru XV.

Moje pierwsze odczucia po przejechaniu 3tys km są pozytywne ST-Line na nierownej nawierzchni nie jest super komfortowe, natomiast na lepsze trasie jest ok , dobrze działa wyciszenie, choć nadkola mogły by być cichsze. Laminowane szyby też dają sporo korzyści, rozmowa czy słuchanie muzyki przy 120-130km/h jest komfortowa.
Po przesiadce z Subaru XV z manualną skrzynią zaczynam odpoczywać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Adaptacyjny tempomat, asystent ekstra rzeczy.To samo dotyczy oświetlenia full led adaptacyjny jestem pod wrażeniem działania tego układu.
Lokalnie jeżdzę głównie na prądzie, lub eco, w dłuższej trasie na normalu. Do tej pory przejechałem około 3tys km i średnie zużycie według komputera wynosi 5,0l/100.
Przy jeżdzie lokalnej używam trybu elektrycznego, a przy trasie dziennej 200km eco daje najlepsze rezultaty.
To takie pierwsze moje spostrzeżenia.

Pozdrawiam
Vink jest offline   Odpowiedź z Cytatem