Temat: [Ogólne] aktualizacja dla sync 3
View Single Post
Stary 27-08-2024, 20:51   #2081
teiksef
ford::advanced

Model: Escape
Silnik: 2.0
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: aktualizacja dla sync 3

Cytat:
Napisał arturek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kto uzywa Fordowskich map na wakacjach?
Są takie chwile... Chociaż koniec końców nie przełączyłem na Forda, a powinienem: byłem w pewnym francuskim mieście, chciałem podjechać do jakiejś najbliższej stacji. Garmin (City Navigator) znał ze trzy blisko, ale miał zrąbaną kierunkowość tam, więc próbował mnie kilka razy pchać pod prąd. Google Maps w Android Auto proszony o wyszukanie stacji w pobliżu zaczynał natychmiast nawigować mnie do jakiejś stacji 6 km dalej, "bo tak".
Powinienem w tym momencie odłączyć USB i użyć map Forda, niestety na to nie wpadłem, i pokrążyłem jakoś z Garminem.
Generalnie - lepiej mieć "aktualne" (nawet w cudzysłowiu), niż całkiem nieaktualne, jako backup. Nawet jako trzeci sort Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS. No, chociaż wygląda na to, że w Garminie też mogą siedzieć HERE, to niewiele by mi Ford pomógł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez teiksef ; 27-08-2024 o 20:55
teiksef jest offline   Odpowiedź z Cytatem