Temat: [Ogólne] aktualizacja dla sync 3
View Single Post
Stary 15-09-2024, 18:46   #2083
mAg_Shado0w
ford::amateur

Imię: Przemek
Model: Focus MK3
Silnik: 1.5 TDCi
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: aktualizacja dla sync 3

Cytat:
Napisał Jacek1111 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam,

Może komuś moja podpowiedź pomoże.

Sama aktualizacja SYNC3 trwała między 5-10 min, bliżej 5.

Teraz ściągam mapy (23,1 GB pokazuje przeglądarka).
Dam znać jak pójdzie z mapami.

Pierwsza część poszła OK, trwało to 30min. Po chwili wyskoczył błąd SIGN_ERR01.

Kolejne 30-35 minut i komunikat o pomyślnym zakończeniu aktualizacji. Kolejny restart SYNC i wszystko działa.

Aktualizacja mapy do wersji F11.
Nie wiem jak Wy wykręcacie takie czasy...
Mi zwykły update systemu potrafi trwać z 2h, a u Ciebie 5 minut... Czasem pojawia się komunikat o sukcesie, czasem nie gdy tracę cierpliwość i przerywam. A po restarcie Sync okazuje się, że update się zrobił, mimo braku pliku wynikowego na pendrive. Info do Forda poszło samo przez Wi-Fi. Szkoda tylko paliwa. Mój Sync najwidoczniej ma problemy czasem z identyfikacją końca aktualizacji.
Mapy mam F11 i nie mogę pobrać F12, nawet jak to będzie możliwe to chyba przepali mi cały zbiornik paliwa i się Diesel zmuli przy pracy bez jazdy.

Bump:
Cytat:
Napisał Machina Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałem serdecznie podziękować bo dzięki informacjom tutaj i na Fmods udało mi się wgrać reformat NA My20 ze wszystkimi potrzebnymi plikami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Teraz pewnie się skusze popsuć jakimiś modami jak już wszystko działa jak trzeba XD.
Jakbyś mógł zajrzeć na prywatną wiadomość ode mnie to byłbym wdzięczny. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez mAg_Shado0w ; 15-09-2024 o 18:48
mAg_Shado0w jest offline   Odpowiedź z Cytatem