Cytat:
|
Witam,
Może komuś moja podpowiedź pomoże.
Sama aktualizacja SYNC3 trwała między 5-10 min, bliżej 5.
Teraz ściągam mapy (23,1 GB pokazuje przeglądarka).
Dam znać jak pójdzie z mapami.
Pierwsza część poszła OK, trwało to 30min. Po chwili wyskoczył błąd SIGN_ERR01.
Kolejne 30-35 minut i komunikat o pomyślnym zakończeniu aktualizacji. Kolejny restart SYNC i wszystko działa.
Aktualizacja mapy do wersji F11.
|
Nie wiem jak Wy wykręcacie takie czasy...
Mi zwykły update systemu potrafi trwać z 2h, a u Ciebie 5 minut... Czasem pojawia się komunikat o sukcesie, czasem nie gdy tracę cierpliwość i przerywam. A po restarcie Sync okazuje się, że update się zrobił, mimo braku pliku wynikowego na pendrive. Info do Forda poszło samo przez Wi-Fi. Szkoda tylko paliwa. Mój Sync najwidoczniej ma problemy czasem z identyfikacją końca aktualizacji.
Mapy mam F11 i nie mogę pobrać F12, nawet jak to będzie możliwe to chyba przepali mi cały zbiornik paliwa i się Diesel zmuli przy pracy bez jazdy.
Bump:
Cytat:
Chciałem serdecznie podziękować bo dzięki informacjom tutaj i na Fmods udało mi się wgrać reformat NA My20 ze wszystkimi potrzebnymi plikami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz pewnie się skusze popsuć jakimiś modami jak już wszystko działa jak trzeba XD.
|
Jakbyś mógł zajrzeć na prywatną wiadomość ode mnie to byłbym wdzięczny.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.