Cytat:
|
Moduł PAM ma być widoczny bez żadnej aktywacji, jeśli tak nie jest to trzeba sprawdzić zasilanie i CAN. Do prawidłowego działania potrzebna jest aktywacja w tym przypadku w CC.
Często gdy nie widać wizualizacji czujników potrzebna jest aktualizacja. Nie chce mi się grzebać w notatkach ale sprawdź czy w 2015 nie powinien być już moduł gj5t.
|
Sorki za nie wiedzę ale co znaczy CC moduł PAM widzę bez aktywacji ale w funkcjach (znaczek kości ) nie mam tego modułu i nie mogę nic tam ustawić , pytanie tylko czy zestaw który podalem wyżej ma prawo działać razem ? Jeśli chodzi o dobór samego modułu to chciałem kupić na Allegro w oryginalnym sklepie i oni podali mi ten numer po VIN
Bump:
Cytat:
|
Moduł PAM ma być widoczny bez żadnej aktywacji, jeśli tak nie jest to trzeba sprawdzić zasilanie i CAN. Do prawidłowego działania potrzebna jest aktywacja w tym przypadku w CC.
Często gdy nie widać wizualizacji czujników potrzebna jest aktualizacja. Nie chce mi się grzebać w notatkach ale sprawdź czy w 2015 nie powinien być już moduł gj5t.
|
Aktualizacja ?? Ale czego ??
Bump:
Cytat:
|
|
Aktualizacja ?? Ale czego ??