Witam jestem tu nowy na wstępie chciałem zaznaczyć że nie znalazłem nic w wyszukiwarce i cieżko znaleźć mi coś na internecie o moim problemie dlatego tworzę post, posiadam forda 2008r 1.6 benzyna 3 drzwiowy 101km i mam taki problem że nie działa mi ten mały wyświetlacz na środku pomiędzy zegarami od kilometrów ,spalania itp on ma taki jakby czerwony kolor tak jakby sie swiecil caly czas ale nic nie wyswietla na ekranie, dzisiaj probowałem znalezc bezpiecznik jakiś od tego żeby sprawdzić ale mam ksiazeczke po niemiecku przetlumaczylem te wszystkie bezpieczniki ale jakos nie moglem znalezc odpowiadajacego temu nie wiem pod jaka nazwa tego szukac w ogole szczerze,Czy jest ktos obeznany w tej usterce i mi powie cos wiecej na wtorek mam termin do mechanika powiedzial mi ze sprawdzi auto komputerem i zobaczymy co pokaze a potem zobaczymy co dalej ale wole jeszcze tutaj spytac o rade bo czasem czytam tematy i wiem ze ludzie na tym forum to sami potrafia wszystko naprawic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ,jesli ktos ma jakies wskazowki do tego co dalej z tym robic bo obecnie jestem w niemczech to jak sprawdzalem na ebayu kosztuje 150 euro naprawa tego jakbym wykrecil caly ten predkosciomierz i tam wyslal chcialbym sie dowiedziec jak to wyglada z tą usterka moze ktos wie jak to naprawic a jak samemu nie da rady to ile mniej wiecej to kosztuje itp pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.