Witam szanowne grono mianowicie zakupiłem Fiestę z 2009 bez BT , ogarnełem wszystkie potrzebne rzeczy jak panel radia, moduł bt 112 nawet 2 moduły , ekran, radio cd,manetkę , mikrofon z lamką , gniazdo usb aux oraz nową wiązkę zrobioną przez Komorowski ponieważ poprzednie radio było na 2 wtyczki nowe jest na 1 troszkę to kosztowało ale to 1 autko dziecka wiec tata zrobi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Problem polega na tym że za żadne skarby nie mogę stremować muzyki wciśniecie przycisku aux nie powoduje przejścia do bt audio próbowałem różnych opcji i niestety bez zmian mam nawet moduł bt od Komorowski i również nic z tego usb aux oraz sam telefon jak najbardziej działa .
moduł bt 8M5T-19C112-AR plus drugi AM
Radio AA6T-18C815-AE
Próbowałem zmienić ustawienia w bcmii ipc , telefon oczywiście łączy się z modułem bez problem puszczenie muzyki np z spotify w samej aplikacji widoczne Ford audio ale niestety cisza . Czy ktoś może lub ma chęć wyjaśnić mi w którym module i które funkcje włączyć bo już sam nie wiem.