Cytat:
|
skończyła się gwarancja po 5 latach. przebieg 45 tys. km
|
Szalejesz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To niebawem czeka Cię zdechnięta sonda lambda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie zauważyłem, ale to pewnie dlatego że w 99% czasu używam AA
Cytat:
|
wydech wygląda gorzej po 5 latach niż w moim 10-letnim MK3
|
Układ wydechowy to nie podwozie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pewnie Cie nie pocieszę, ale u mnie wygląda tak samo. Raz do roku czyszczę te powierzchowne naloty rdzy.
Ekologia, takie czasy. Ja mam Ruby Red to się rysuje od samego patrzenia, jak w Maździe
Cytat:
|
Najlepszy Focus jak dotąd, a miałem wszystkie od nowości.
|
Niech służy! Mogę jedynie podpowiedzieć, jako użytkownik takiego, że przez kolejne 45 tys raczej nic niespodziewanego się nie wydarzy.
Mój 1.0 dobija do 100 tys i wszystko git. Na razie tylko klocki z tyłu zmienione, świece przy 60 tys, poza tym to tylko wymiany płynów, filtrów i konserwacja klimatyzacji.
Myślę że drugą 100 jeszcze u mnie zrobi