View Single Post
Stary 10-11-2024, 22:24   #1014
bodzio012
ford::beginner

Imię: bogdan
Model: puma
Silnik: 1.6
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Zamiana fabrycznego licznika (zegarów) na Convers +

Cytat:
Napisał slav-kiler Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zależy jaki macie licznik . Licznik międzyliftowy pasuje to międzylifta i polifta . Chyba że tak jak kolega wcześniej napisał ma ktoś szczęście i trafił na licznik międzyliftowy czyli AM2T który ma fabrycznie soft do przedlifta . Więc jeśli ktoś chce zmienić licznik z czerwonego LCD lub przedliftowy który jest awaryjny na poliftowy który jest ładniejszy i lepszy , to jest taka opcja , bo jest soft do liczników BS7T lub CS7T który nie powoduje błędu poduszki . Dlatego jak ja wymieniam liczniki to tylko na BS7T lub CS7T.

Bump:

Nic z tym nie zrobisz , możesz tylko wymienić licznik na przedlift czyli 8M2T lub polift BS7T lub CS7T z odpowiednim softem aby działał w przedlifcie .
Dzięki.
Licznik kupiony BS7T czyli polift, przeprogramowałem i wszystko jest ok

Bump:
Cytat:
Napisał Przemorg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
'Z marszu' właśnie napisałem. Przeczytałem kilka stron i nie znalazłem odpowiedzi na te pytania.

Jaki mniej więcej muszę przeznaczyć budżet all in na zmianę licznika?
Ok 1000 PLN z czego ok 800 koszt licznika, resztę na programowanie bo przypuszczam że sam nie przeprogramujesz.
bodzio012 jest offline   Odpowiedź z Cytatem