Cześć Wam.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wracam do tematu. Samochód odbieram w najbliższy czwartek i jest z radiem 1 DIN, więc obejdzie się bez przeróbek.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam już też urządzenie z linka, który Wam pokazywałem, ale dopiero w piątek będę podłączał i tutaj potrzebuję Waszej pomocy. Dostałem od sprzedającego zdjęcie z instrukcją podłączenia urządzenia w skrzynce bezpiecznikowej. Urządzenie ma być w teorii cały czas w trybie czuwania, jako automatyczne włączenie nagrywania przy próbie majstrowania przy aucie lub próbie kradzieży. Pomożecie i wskażecie gdzie się z tym wpiąć? Pacjent to Ford Transit Custom, 2019 r., 2.0 EcoBlue, 130 KM.
W załączeniu urządzenie do podłączenia i instrukcja od sprzedającego.
A tutaj znalazłem rozpiskę bezpieczników w samochodzie, ale niestety niewiele mi to mówi.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://autobezpieczniki.pl/ford-tra...bezpiecznikow/
Jak podłączę, to pokażę Wam efekt.