Cytat:
|
(...)W samochodzie gdzie jest odizolowane od podłoża przez choćby opony to nie będzie działało tym bardziej.
|
Poczytaj trochę na stronie "firmowej" (choć czeskie błędy i ortografia jest tam na żenującym poziomie).
Prąd 15mA ma być pobierany z auta przez układ a nie płynąć przez "elektrody", ponieważ obie elektrody mają taką samą funkcję i mają być mocowane identycznie (preferowana "rysa"). Tak więc brak prądu między elektrodami jest jak najbardziej prawidłowy.
Szczerze mówiąc to nie za bardzo rozumiem ten patent z rysą i czemu elektroda nie może być po prostu przykręcona do odkrytej blachy (wychodzi na to, że jak jest sucho to ochrona nie działa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).
Woda deszczowa też nie jest destylowana, więc spokojnie przewodzi prąd, ale.....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to już kwestie elektrochemiczne, muszę znajomego chemika przesłuchać.
Acha, system kupiłem ze 2 lata temu, teraz sprawdzałem tylko koszt, jakbym chciał drugi zakupić. Więc po prostu chcę zainstalować i sprawdzić a inwestycją jest tylko moja praca przy tym...