View Single Post
Stary 19-11-2024, 14:57   #403
misiaq
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Ford Focus Mk3 ST 2.0 Ecoboost
Silnik: Ford Mondeo Mk5 2.0 Tdci
Rocznik: 2014 i 2016
Domyślnie Odp: Wymiana standardowego radia na nawigację fabryczną Sync2/Sync3

Witajcie
na wstępie - proszę nie hejtować, po prostu chciałem trochę odreagować problemy codzienne w garażu i dlatego w aucie córki chciałem poprawić fabrykę.

Zmiana z SYNC 1 na Sync 2 (focus 15rok polift) wcześniej SYNC z czujnikami PDC przód tył i bluetooth ( APM dwuwtyczkowy)
Przejrzałem forum , ale dalej nie ogarnąłem:
Na chwile obecną nie działa głośnik w czasie rozmowy przez głośnomówiący (ale rozmówca mnie słyszy wiec mikrofon ok) - BT AUDIO działa

Po 2. mam hub usb ale nie wiem jak go podłączyćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
po 3. nie działają klawisze na kierownicy - pewnie to któryś z tych wolnych kabelków co piszę poniżej?

W uzupełnieniu - błędy B11BA, B1215, U0140, u016A
Klimatyzacja już działa przekodowałem

Zostały mi też wolne kable do APIM - Fioletowo-zielony, Biało pomarańczowy, Niebiesko-biały oraz szare 3 szt. - wyciągnałem z wtyczki MS-Can ale właściwie to go nigdzie nie podłączyłem jeszcze
Porobiłem fotki - a jakby coś chętnie się kimś wesprę - tak więc POMOCY - córka chce mnie powiesić !
Czy ktoś może zrobił jakiś przejrzysty schemat w wersji dla idiotów?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez misiaq ; 19-11-2024 o 16:42 Powód: praca trwa - koryguję na bieżąco ;)
misiaq jest offline   Odpowiedź z Cytatem