Odp: SYNC3 - aktualizacja map
Witam i mam pytanie.
Po pobraniu plików do aktualizacji sync 3.4 udało się wszystko zaktualizować wg instrukcji ze strony forda i wyświetliła się opcja aktualizacji mapy do nowszej wersji po pobraniu pliku i rozpakowaniu są tylko dwie pozycje a wg instrukcji forda powinny być • Folder “SyncMyRide” • Jeden plik “autoinstall.lst” • Jeden plik “DONTINDX.MSA brakuje pliku DONTINDX.MSA . Plik zip ściągałem dwa razy i cały czas wypakowuje 2 pliki czy można w takim wypadku bezpiecznie instalować aktualizacje mapy
Czy miał ktoś z Was taki przypadek bo szczerze mówiąc nie chciałbym czegoś spieprzyć.
PS. Post piszę ponieważ wyszukiwarka nic nie pokazała. niepotrzebnie założyłem oddzielny post bo widzę ze tu jest na temat.
Zadałem pytanie odnośnie tych dwóch plików po rozpakowaniu Map_25033017476_Update.zip na czacie ford.pl i dostałem odpowiedż że powinienem podjąć próbę instalacji ale tak do końca nie jestem pewny czy to zrobić skoro w instrukcji po rozpakowaniu mają być trzy pozycje : 2 pliki i folder. Aktualizował ktoś gdy po wypakowaniu były tylko 2 pliki. Pozdrawiam.
Niech Moc Będzie z Wami
Ostatnio edytowane przez roman70 ; 03-12-2024 o 17:16
Powód: dodatkowe informacje
|