View Single Post
Stary 03-12-2024, 18:27   #11
M.A.G.
FCP member

Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
Domyślnie Odp: Koszt rejestracji samochodu z USA

Cytat:
Napisał szmelcmax Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mnie np. inna znana firma z dobrymi opiniami i doświadczeniem sprowadziła auto
Dlatego wybrałem firmę, która zajmuje się całym procesem - wszystkie sprawy urzędowe leżą po ich stronie - odbieram auto na polskich blachach i wracam do domu na kołach, jeśli by coś było nie tak, to mieli by problem z rejestracją w kraju.
Jest to czasochłonne, ale za to niczym się nie przejmuję - a zdjęcia z poszczególnych etapów otrzymywałem.
Generalnie czekamy na auto od sierpnia (podpisanie umowy wstępnej), ale myślę, że gdybyśmy mieli sami wszystko załatwiać, to było by to strasznie męczące i czasochłonne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał menen2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Akurat wózki widłowe w 99% przestawiają samochody na aukcjach
Dostałem zdjęcia podwozia już z kontenera, po załadunku, oraz z kanału w warsztacie w PL - odciśniętych wideł tam nie było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Aczkolwiek parę opinii skrajnych było o tej firmie, lecz z początku jej działalności.
Niedługo się dowiem, jak będzie w naszym przypadku.
M.A.G. jest offline   Odpowiedź z Cytatem