View Single Post
Stary 09-12-2024, 10:31   #5674
Adam_Zd
ford::average

Imię: Adam
Model: Mondeo mk4 Platinium
Silnik: 1.6 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał Kmil00s Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie i Panie mam pytanie ponieważ posiadam odtyodnia Mondka MK4 08' przedlift 2.0TDCi i tu pojawia się pytanie. Czy podpowiektoś jak ogarnąć aktualne mapy pod NX duża navi przedlift 2008r? po włączeniuNAVI nie wczytuje wcale mapy i nie pokazuje połączenia z satelitami jednakwspółrzędne bez problemu chciałbym w miarę aktualne mapy (nie muszą być z tegoroku) jednak fajnie jakby po prostu były i działały* jak i aktualizacja Convers+ aby pokazywałcyfrową prędkość etc będe bardzo wdzięczny na jakieś nakierowanie. Dodam, żeradio przedliftowe z tego co zdążyłem odnaleźć nie posiada wejścia na karty SDtylko czytnik DVD pod pokrętłem głośności. Dodam jeszcze, że na 99% nieposiadam PIN CODE do radia nie otrzymałem go od poprzedniego właściciela czyistnieje jakiś sposób na "wyciągnięcie go" z radia ? ew. ForScanVlinker ?Bump:
*Nowych map do tejnawigacji nie ma i nie będzie, jak chcesz trochę pojeździć tym autem to polecałbym wymianę na chińczyka z Androidem i "będzie pan zadowolony". Można używać z Android Auto, zainstalować nawigację offline albo wrzucić kartę SIM znajtańszą transmisja danych i mieć wszystko "online". Używanie oryginalnej jednostki z jako nawigacji z przestarzałymi mapami mija się jak dla mnie z celem, wszelkie kombinacje to takie pudrowanie trupa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Poza tym dostajesz*dużo*dodatkowych funkcji.*
Przykladowy watek:*https://forum.fordclubpolska.org/sho...=255772&page=9

Ostatnio edytowane przez Adam_Zd ; 09-12-2024 o 10:34
Adam_Zd jest offline   Odpowiedź z Cytatem