@
DonCamillo21
Trochę przesadziłem z tym nagarem, ale płukanka faktycznie mogła uwydatnić jakieś problemy w tym silniku. Ile masz ten samochód? Serwis olejowy jak często robiłeś? Robiłeś to samemu czy zlecałeś komuś? Jaki olej lałeś? Od jak dawna masz problemy z tym ciśnieniem oleju? Wcześniej pisałeś, że błąd wyskakiwał jak mocniej cisnąłeś samochód. Przegapiłeś pierwszą oznakę. Spoko, ja miałem "zaufanego" mechanika, który mnie robił jak chciał i zignorowałem pewien objaw co zakończyło się tłokiem w misce olejowej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zdjąć miskę, sprawdzić dół. Jak będzie drogo, prześpij się z tematem. Zdecyduj co robić na spokojnie. Nie mamy fizycznie możliwości coś więcej doradzić. Ja jedyne co ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć-jak będzie źle to mimo wszystko rób. Czy to remont, czy drugi silnik. Będziesz żałować jeśli pogonisz samochód w tym stanie. Za dużo stracisz na tym, tym bardziej jeśli samochód nie ma żadnej historii.