View Single Post
Stary 30-12-2024, 22:30   #21
ogonek1989
ford::average

Imię: Szymon
Model: Ford Focus MK4 2023
Silnik: 1.0 EcoBoost
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Czego mi brakuje do aktywacji pre collision

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli to RenCar w Rybniku sprzedał to autro - to takie "konfiguracje dokładek rzeczy przez pomyłkę nie zainstalowanych w fabryce" ja im programuję od lat...
Mogę to oczywiście zrobić także bez ich pośrednictwa...
Tak, Ren Car w Rybniku. Dziś byłem tam na wizycie na ustawienie tego ford passa. Chyba się przygotowali bo była całkiem inna gadka. Nie będę się użerał z nimi bo to było auto używane, nie konfigurowane przeze mnie, oczywiście podczas oględziny wszystko bylo, nawet kamera bo jeszcze zerkali. Oni chyba sami nie wiedzieli co kupili . Jako że jesteś bardzo obeznany w temacie to powiedz mi czy zajmujesz się też tego typu montażami. Powiem tak. Narazie nie będę się za to brał bo auto jest na gwarancji, ale za rok po gwarancji chciałbym uzyskać pewne systemy. Przez ten czas skolekcjonowałbym potrzebne elementy a później w miarę możliwości można się z Tobą umówić na ogarnięcie tego?Jakiś kontakt telefoniczny? Priv?

A i jeszcze jedno pytanie, czy mając to automatyczne parkowanie to mam też radary BLIS? Czy to opiera się tylko o czujniki parkowania?

Ostatnio edytowane przez ogonek1989 ; 30-12-2024 o 22:36
ogonek1989 jest offline   Odpowiedź z Cytatem