10 lat wstecz kupiłem Focusika w dieslu. Miał 5 lat i 34.000 km przebiegu. Zapłaciłem 28.500 zł, gdy wtedy takie kosztowały od 23- do 25 tys zł Sprzedawca wołał 30.500
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pojeździłem 8 czy 9 lat do prawie 150 tys km, nie dokładając do auta ani grosika. Tylko koszty materiałów eksploatacyjnych + dwie żarówki + obowiązkowa wymian rozrządu niestety za 2800zł. W tym samym czasie przez zapatrzenie kolega kupił też takiego za 24.000 zł z przebiegiem 160 tys km zwieziony z zagranicy, bo przecież przebieg nie ma znaczenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a ja głupi przepłaciłem. W pierwszych 3 latach dołożył 12.000 zł, psuło się wszystko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po czym dziada sprzedał jakiemuś ruskiemu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak to działa, tak działa system opracowany i obmyślony przez człowieka. Kto to podważa kończy jak mój kolega, albo prawie tak.