@
marjanoos
1. Lampy kupowałem EU, swoje US sprzedałem, US nie mają poziomowania, są skrętne, ale bez poziomowania i najważniejsze są symetryczne, więc tak czy siak wg. naszych przepisów nie są legalne (chociaż znajdziesz i entuzjastów i diagnostów, wg. których to jest OK
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Dołożyłem czujniki, poodkładałem co trzeba i kolega z Gdańska z UCDSem pomógł mi wgrać soft EU do Kanadyjskiego(US) HCM i kalibracje, tak żeby widział czujniki poziomowania i kodowanie BCM pod lampy EU
2. Kamera jest git ta Amerykańska, nawet jej tylko pozmienialiśmy ustawienia pod "europe" i nawet czyta europejskie ograniczenia prędkości
Jako tip kolejny, to edge mój ma dołożony lampę przeciwmgłową w odblasku i pociągnięty przewód do BCM i wymieniłem włącznik na EU na dzielone osobno przeciwmgłowe przód/tył i mam teraz w pełni europejskie oświetlenie na oryginalnych przełącznikach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.