Cytat:
|
Foki z gazem sobie odpuść z automatu, bo żaden silnik w MK3 nie nadaje się do gazu.
|
Zanotowane, dzięki!
A Fiesty w gazie? Chociaż jakby się zastanowić to już zupełnie pozbawiłbym się przestrzeni w bagażniku bo butla będzie pewnie w miejscu koła zapasowego, a zapas w bagażniku.
Cytat:
|
ale Kia pod numerem 1,2 i 4 (to ta sama)
|
Sorki, musiałem się pomylić w linkach, faktycznie to ta sama.
No dla mnie najbardziej czujniki i BT. Tempomatu raczej nie używam (w szczególności jeżeli będę jeździł w mieście). Nawet klimatyzacji nie za często używam. Bardziej na pewno przydałaby mi się kamera cofania niż tempomat, ale z tego co słyszałem można sobie dorobić taka za "grosze".
Co sądzicie o sprowadzanych autach, które nawet nie zostały zarejestrowane jeszcze w Polsce? Jak sprawdzić historię takich aut? Raporty od autodna.pl / carvertical.pl czy innych takich? Czy w tym przypadku olać historię i po prostu dokładniej sprawdzić na miejscu? A może w ogóle odpuścić takie auta?
Wiadomo, że wolałbym od kogoś co jeździł prywatnie koło komina, z niskim przebiegiem, w dobrym wyposażeniu, z dobrym silnikiem, w dobrej cenie... ale to czy to w ogóle jest realne? Czy nie szukam białego kruka?