View Single Post
Stary 15-01-2025, 12:12   #59
maxxam97
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Opinie o Focusie MK3 1.0 Ecoboost - do sporadycznej jazdy

Cytat:
Napisał StStS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla mnie kupowanie auta sprowadzonego na handel to loteria. Auta na zachodzie są raczej droższe, trzeba je przewieźć, handlarz musi zarobić, a w Polsce stają się magicznie tańsze..
Faktycznie, jest to trochę zastanawiające. Nie mam pojęcia jak by to się mogło ludziom opłacać, ale widzę, że dużo takich jest właśnie.

To jest już chyba wcześniejsza Kia Ceed i to w kombi. Wolałbym jednak dorzucić coś więcej, kupić coś za 30 tysięcy, co jednak będzie nowsze i przyjemniejsze w wyglądzie (Ceed II, Focus MK3.5, Fiesta MK7.5, Hyundai I30, Kia Rio, Nissan Micra V itd).
Kombi na dwie osoby raczej mi się nie przyda - nawet mając w perspektywie wykończenie mieszkania gdzie przede wszystkim będę potrzebował auta do częstego kursowania między wynajmowanym, a wykańczanym mieszkaniem czy do sklepów po jakieś drobne zakupy. No i potem mam zamiar jeździć tym autem po Krakowie na siłownię, zakupy, basen, kino itd. Jazda cały czas kombiakiem trochę mija się z celem.
maxxam97 jest offline   Odpowiedź z Cytatem