Cytat:
|
Z jednej strony tak. Z drugiej - nie wiem czy rozważne by było kupno nowego auta z salonu za 80 tysięcy i robienie później nim 3-5 tys kilometrów na rok. Auto będzie miało wtedy 5 lat i śmieszne 25 tys przebiegu.
|
Myślę, że myślisz za bardzo do przodu, zdecydowanie za bardzo. Co na kolację w piątek będziesz jadł masz opracowane ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Życie się zmienia, nasze potrzeby się rodzą i umierają. Może będziesz za rok dojeżdżał tym autem na działkę, czy na ryby.
40-50 tys zł to już, już można coś kupić.
Niedawno pomagałem koledze kupić Astrę i kupiliśmy z 2018 roku za 48.000 ładny egzemplarz od pierwszego właściciela z ostatniego roku jak jeszcze opel bym oplem i montował te udane silnik 1,4 125 czy 150 KM. Auto jeszcze na fabrycznych oponach. Takie rzeczy się zdarzają, ale to są cuda z gatunku, że trzeba ogrom pracy włożyć aby wyhaczyć auto przed handlarzami.
Cytat:
|
Koleżanka też ma Fiestę. Każdy sobie w miarę chwali do jazdy w mieście i ...
|
Dobra, czyli zdrowa Fiesta to jest zawsze dobry pomysł, tak samo jak Renault Clio, samochód mały skutecznie udający większy i wygodniejszy.