View Single Post
Stary 15-01-2025, 18:43   #207
kolopeter
ford::professional

Model: S-max FL, Ecopasqda st-line,Edge 2fl
Silnik: 2.0 tdci, 1.0 w 3 cyl at6, 2.0 w 4cyl at8
Rocznik: 2010,2018,2019
Domyślnie Odp: kodowanie świateł led

Cytat:
Napisał karoolpl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
US nie mają poziomowania, są skrętne,
nie do końca się zgodzę. Uruchomiłem na swoich lampach US poziomowanie. Oczywiście po dołożeniu czujników poziomowania. Trochę zabawy z tym było. Lampy US mają funkcjonalność góra -dół, tyle , że zablokowaną w HCM.
Ogólnie, to trochę to dziwne , bo w sumie oryginalnie nie ma żadnej regulacji tych lamp. Ale z drugiej strony ..auto załadowane po dach i nie widać aby tył przysiadł ... no dziwne to.
Co do setek ogłoszeń z edgem... najbardziej bawi mnie : "pełna konwersja na Europę". a lampy US. chyba, że... to jakies chińczyki założone.
Po spotkaniu z dzikim dzikiem założyłem europe , czyli matrixowe lampy. Fajnie się jeździ na nich , ale mam takie wrażenie , ze maja taka lekka dziurę w oświetleniu. czyli mijania świeca na jakaś odległość , później jest taka troszkę ciemna dziura i nad tym długie sobie świeca. zapewne da się to wyregulować, ale jakoś nigdy nie mam czasu, aby się tym zająć.