View Single Post
Stary 21-01-2025, 00:04   #150
maxxam97
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Opinie o Focusie MK3 1.0 Ecoboost - do sporadycznej jazdy

Cytat:
Napisał menen2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Facet podał swój budżet, a w zamian namawiacie go na kupno nowego samochodu lub złomka.
Tutaj akurat sam sobie jestem winien bo zastanawiałem się zarówno nad jedną i drugą opcją. Nie mniej, nie chciałem (aż tak bardzo) odchodzić od założonego budżetu - który notabene i tak już kilka razy zwiększyłem ot tak wmawiając sobie "dołożę jeszcze trochę i kupię lepsze". Więc oferty po 80 tysięcy to traktowałem z przymrużeniem oka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Marzy się uturbiona benzyna, lansujący przód i będzie to "pierwsze auto" dla 27latka, czyli chwilę po tym jak się kończy zwyżka OC za wiek.
Nie, nie marzy mi się uturbiona benzyna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczywiście, że fajnie by było natomiast zauważ, że odpuściłem zupełnie 1.0 EB i szukałem 1.25 82KM i 1.4 96KM więc jak widać nie są dla mnie aż tak ważne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jedyne na co liczyłem to to, żeby jazda była po prostu bezpieczna - w tym na przykład gdybym musiał kogoś wyprzedzić czy szybko włączyć się do ruchu. Co więcej, zobacz, że polecając MK8 z 1.0 EB to nie pytałem "czy to jeździ szybko? czy się szybko zbiera" tylko "czy jest bardziej wytrzymały niż wcześniejsze 1.0EB".
No i zobacz, że to tutaj, od forumowiczów otrzymałem propozycję uturbionej astry 1.4 140KM więc jak dla mnie ten argument w moją stronę jest kompletnie nietrafiony i bezpodstawny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do "lansującego" przodu - czy to coś złego, że chcę, żeby samochód mi się podobał i nie jestem zwolennikiem w kółko wyglądającego niemalże tak samo volkswagena czy audi? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z resztą, gdzie tu sens i logika kupowania droższych, sportowych aut, skoro auto z 2013 roku segmentu B uważasz za lansujące bo ma duży grill.

Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Napisał menen2
-nie ma zamiaru szaleć ani nie jest świeżym kierowcą
To przeczytaj jeszcze raz, tylko dokładniej.
Moja standradowa prędkość na autostradzie to 120/130 km/h. Za kółkiem jechałem najwięcej 150km/h na autostradzie więc kolejny nietrafiony argument Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał kumpel Fordzika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
27 letni Kolega nawet sobie nie wyobraża jakie to grzebanie w ****ie aby w Polsce na tym patologicznym rynku kupić zdrowe, nie kombinowane auto za 25-30 zł.
No cóż, liczyłem, że uda się coś sensownego kupić w tych pieniądzach. Znajomy tę fiestę mk7 z 40k przebiegu kupił za 30 tysięcy i jeździ do dzisiaj bez żadnych problemów (około 4 lata temu). W tym roku ten sam gość kupił swojej kobiecie MK8 z 2017 za niecałe 30k - po delikatnym puknięciu w tył. Inny znajomy kupił megane III z 2015 roku za 25 tysięcy w tym roku i również żadnych problemów nie napotkał.
Liczyłem, że w podobnej cenie i ja coś znajdę, a tutaj odbijam się od tego, że musiałbym dołożyć z 15 tysięcy do tych aut, żeby coś znaleźć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał piotrek305 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
podrzuciłem Ci konkretne linki wysiliłem się poszukałem dla Ciebie a Ty zamiast podziękować i działać nadal piszesz tu kocopoły.. ogarnij się człowieku albo kup se rower.
Słucham? Wyczuwam, że to miało się odnosić do mnie ale chyba mnie z kimś pomyliłeś bo dopiero teraz czytam pierwszy raz Twój komentarz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale tak, dziękuję za namiar na tamte osoby. Napiszę i spytam czy nie mają czegoś ciekawego.

Ostatnio edytowane przez maxxam97 ; 21-01-2025 o 00:33
maxxam97 jest offline   Odpowiedź z Cytatem