View Single Post
Stary 21-01-2025, 08:27   #3420
trepek
ford::beginner

Imię: Grzegorz
Model: Kuga MK3
Silnik: 2.5 Hybrid AWD
Rocznik: 2025
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Dzisiaj dla odmiany napiszę wady jakie zauważyłem w Kudze podczas oględzin i jazd próbnych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- tapicerka tylnich drzwi, taka plastikonoza, że trzeszczy w zębach od samego patrzenia. Kwintesencją tej "jakości" jest maskownica głośnika wysokotonowego, która nie dość, że luźna i wystająca na zewnątrz to wygląda niczym zakrętka solniczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poziom Dacii.
- patyk maski - serio, w samochodzie za 180 tys mam sobie patykiem podtrzymywać maskę? Myślałem, że tak tylko w Rav4 jest...
- brak stylistycznych smaczków w środku. No tutaj to jest bieda z tym. Szczególnie maskownice głośników.
- kształt podłokietnika. Straszna kaszana z jego projektem i mechanizmem dźwigania do góry. Lexus dużo lepiej to ogarnia.
- podświetlenie ambiente a raczej jego brak. Nic na desce, nic na drzwiach. Smutno w środku.
- brak 3 strefy klimatyzacji.
trepek jest offline   Odpowiedź z Cytatem