Cytat:
|
Przecież to od Was tutaj usłyszałem, że "auto służy również do tego, żeby dogryźć sąsiadowi".
|
Jeśli pijesz do mnie, to przeczytaj raz jeszcze, co napisałem. Jeśli chcesz, żeby ktoś zobaczył, jakie auto kupiłeś i w końcu zamknął ryja, to to zrób, bo Cię stać. Tylko warto, żebyś przy okazji kupił coś, co Tobie będzie sprawiać radość, bo auta służą też do SPRAWIANIA FRAJDY. Nic w tym złego. Nic obraźliwego. A, że w Polsce auto jest symbolem statusu - no cóż, jeszcze długo, zanim się z tego wyleczymy. Pytanie czy Fiesta w kolorze "nie będę dopłacać za kolor" kogokolwiek uciszy? Wg mnie nie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy będzie optymalnym ekonomicznie wyborem do miasta? Wg mnie tak.
Możesz chcieć auto, które będzie cieszyć oko, ale po prostu musisz to jawnie uwzględnić jako swoje kryterium. Inaczej będziesz dezorientował forumowiczów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przecież ludzie tu pytają o Focusy ST i nikt im nie robi wyrzutów, że chcą się pokazać.
Co do przykładów znajomych, którzy kupili tanio dobre auta: Może mieli szczęście, może kupili od handlarza i jeszcze nie okazało się dlaczego było tak tanio.. Auto ze skręconym o 100tys licznikiem nie od razu się popsuje, spawane z dwóch nie od razu zardzewieje, z wałkiem na VAT nie od razu ściągnie na właściciela kłopoty. Ale cudów u handlarzy moim zdaniem nie ma. Nie dokładają do interesu i trzeba o tym pamiętać.