View Single Post
Stary 21-01-2025, 17:27   #161
maxxam97
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Opinie o Focusie MK3 1.0 Ecoboost - do sporadycznej jazdy

Nie no, nie mam pretensji przecież do Ciebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bardziej chodzi o zarzut w moją stronę, że to kompromitacja z tym, że rzekomo chciałbym "zaszpanować" autem gdzie nawet to nie był mój pomysł ani mój cel, ani z moich ust to nie padło.
Napisałem tylko, że chciałbym, żeby wyglądało to w miarę sensownie / nowocześnie. Clio tak wygląda, owszem i coraz bardziej się do niego przekonuję, chociaż bardziej mi się podoba Fiesta/Focus. No i chciałbym oszczędzić komentarzy w stronę moich rodziców, że naściemniali i ich syn wcale nie radzi sobie tak dobrze jak mówią, skoro jeździ gruzem za 5 tysięcy.

Co do auta do sprawiania frajdy - mam tutaj pewne marzenie, które jest w moim zasięgu, ale to na pewno nie auto na co dzień, a już tym bardziej nie do wykończenia mieszkania. Obawiam się, że w takim Jaguarze ciężko byłoby zmieścić drabinę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał StStS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale cudów u handlarzy moim zdaniem nie ma. Nie dokładają do interesu i trzeba o tym pamiętać.
Tutaj akurat się zgadzam. Mnie też zastanawia ile te auta kosztują za granicą skoro dojeżdżają do Polski na lawetach, które też trzeba opłacić, potem opłacić akcyze... a i tak są tańsze niż takie same egzemplarze w Polsce :O Wygląda na to, że każdy z nich dokłada do biznesu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wiadomo, że wolałbym dołożyć i mieć pewne auto ale boję się, że zapłacę więcej a i tak kupię takiego samego ulepa jak za 10 tysięcy mniej. No i już od startu będę na przegranej pozycji.
Mam takie wrażenie (może mylne, nie wiem) że można przepalić hajs zarówno w Fieście za 25k jak i Fieście za 35k. Różnica tylko taka, że we Fieście za 25k mam "zapas" jeszcze 10k na naprawy.
Także bardziej bym się skupił na szukaniu czegoś w średnim poziomie cenowym i poproszeniu kogoś mocno ogarniętego, żeby pojechał ze mną na miejsce. W szczególności, że nie zamierzam dużo jeździć więc mogłoby się okazać, że te usterki nawet nie zdążą się ujawnić. Zadzwonię do tych warsztatów samochodowych, o których mówiliście i podpytam ile by kosztowała ich diagnoza.

Ostatnio edytowane przez maxxam97 ; 21-01-2025 o 17:30
maxxam97 jest offline   Odpowiedź z Cytatem