View Single Post
Stary 21-01-2025, 18:49   #163
maxxam97
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Opinie o Focusie MK3 1.0 Ecoboost - do sporadycznej jazdy

Cytat:
Napisał StStS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moja pierwsza myśl: bierz Jaga teraz. Potem Ci będą mówić, że kryzys wieku średniego itp. Nie pytaj skąd wiem
Nie no, do F-type'a nie wrzucę kleju do płytek także na teraz odpada Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ba! Nawet nie pozwoliłbym jeść w takim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak wyremontuję mieszkanie i się zwolni jakieś miejsce parkingowe to pomyślę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Już teraz możecie zacząć się przygotowywać na kolejne rozterki kiedy wrócę z pytaniem, którą wersję wybrać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał StStS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cel musi być jasny: żadnych ulepów. Koszty naprawy można przeżyć, ale wypadku w ulepie już nie...
Jestem w stanie w jakikolwiek sposób sprawdzić czy jest to ulep poza wnioskowaniem na podstawie ceny? Wiadomo, wizyta na stacji, raporty carvertical / autoDNA, sprawdzenie w cepiku, miernik lakieru... Coś jeszcze? Czy nawet jak to wszystko będzie czyste to nadal może się okazać, że był składany z kilku egzemplarzy?
Myślałem, że "lepienie" samochodów to bardziej domena handlarzy BMW i Audi gdzie młody gniewny chce mieć za 15 tysięcy furę, żeby ścigać się w nielegalnych, nocnych wyścigach. W Fordach / Renaultach też jest to tak częsty proceder?

Ostatnio edytowane przez maxxam97 ; 21-01-2025 o 18:52
maxxam97 jest offline   Odpowiedź z Cytatem