View Single Post
Stary 22-01-2025, 12:55   #178
maxxam97
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Opinie o Focusie MK3 1.0 Ecoboost - do sporadycznej jazdy

Chłopy, ale o czym Wy teraz piszecie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po pierwsze, to przecież napisałem, że ją odrzuciłem.

Po drugie, to jest Fiesta, którą to tutaj została mi polecona. Bazując na cytatach
To jest link do tej czarnej fiesty:
Cytat:
Napisał kopson Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://www.otomoto.pl/osobowe/ofert...-ID6H3pwv.html
Cytat:
Napisał kumpel Fordzika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ta czarna to nawet rokuje, że ma prawdziwy przebieg .... tylko jak pognieciona była ?
Cytat:
Napisał kumpel Fordzika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta druga Fiesta czarna sensowniejsza.
Co do rzekomej wymiany rozrządu przed sprzedażą - przecież sam pisałem, że w to nie wierzę to niektórzy tutaj się upierali, że można spróbować.
Cytat:
Napisał maxxam97 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Akurat słyszałem, żeby nigdy nie wierzyć w to, że ktoś robił rozrząd przed sprzedażą i zawsze robić po zakupie
Cytat:
Napisał kopson Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wymiana rozrządu, jesli sa na to papiery, to dodatkowy argument przy tym silniku.
No i wiele razy też pisałem, że z dużą niepewnością podchodzę do 1.0 EB, ale to tutaj potem były one polecane więc pomyślałem, że może jest już lepiej.

Cytat:
Napisał maxxam97 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki! Utrzymanie takiego 1.0 EB w mk8 nie jest znacznie droższe niż takiego 0.9tce?
Fiesta ładna, ale tak mnie nastraszyliście tymi ecoboostami, że nie wiem co o tym myśleć.
Cytat:
Tylko faktycznie obawiam się tego silnika. Jest aż tak źle?
Cytat:
Czy te silniki 1.0EB to nie były właśnie bojkotowane parę stron temu? Czy to już są jakieś poprawione silniki?
Przecież wprost pokazuję, że z dużą rezerwą podchodzę do 1.0EB i nie jestem zbytnio nimi zainteresowany oraz że obawiam się eksploatacji takiego silnika.
Ba! Nawet ten niebieski co ja wrzuciłem to nie jest EB przecież.
Więc na podstawie czego piszesz "on dalej te EcoBoosty"? Tego, że napisałem, że odrzuciłem ofertę 1.0EB? Bo użyłem w swojej wiadomości słowa "EcoBoost"? XD

Ostatnio edytowane przez maxxam97 ; 22-01-2025 o 12:59
maxxam97 jest offline   Odpowiedź z Cytatem