Chłopy, ale o czym Wy teraz piszecie?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po pierwsze, to przecież napisałem, że ją odrzuciłem.
Po drugie, to jest Fiesta, którą to tutaj została mi polecona. Bazując na cytatach
To jest link do tej czarnej fiesty:
Cytat:
|
https://www.otomoto.pl/osobowe/ofert...-ID6H3pwv.html
|
Cytat:
|
ta czarna to nawet rokuje, że ma prawdziwy przebieg .... tylko jak pognieciona była ?
|
Cytat:
|
Ta druga Fiesta czarna sensowniejsza.
|
Co do rzekomej wymiany rozrządu przed sprzedażą - przecież sam pisałem, że w to nie wierzę to niektórzy tutaj się upierali, że można spróbować.
Cytat:
|
Akurat słyszałem, żeby nigdy nie wierzyć w to, że ktoś robił rozrząd przed sprzedażą i zawsze robić po zakupie
|
Cytat:
|
Wymiana rozrządu, jesli sa na to papiery, to dodatkowy argument przy tym silniku.
|
No i wiele razy też pisałem, że z dużą niepewnością podchodzę do 1.0 EB, ale to tutaj potem były one polecane więc pomyślałem, że może jest już lepiej.
Cytat:
|
Dzięki! Utrzymanie takiego 1.0 EB w mk8 nie jest znacznie droższe niż takiego 0.9tce?
Fiesta ładna, ale tak mnie nastraszyliście tymi ecoboostami, że nie wiem co o tym myśleć.
|
Cytat:
|
Tylko faktycznie obawiam się tego silnika. Jest aż tak źle?
|
Cytat:
|
Czy te silniki 1.0EB to nie były właśnie bojkotowane parę stron temu? Czy to już są jakieś poprawione silniki?
|
Przecież wprost pokazuję, że z dużą rezerwą podchodzę do 1.0EB i nie jestem zbytnio nimi zainteresowany oraz że obawiam się eksploatacji takiego silnika.
Ba! Nawet ten niebieski co ja wrzuciłem to nie jest EB przecież.
Więc na podstawie czego piszesz "on dalej te EcoBoosty"? Tego, że napisałem, że
odrzuciłem ofertę 1.0EB? Bo użyłem w swojej wiadomości słowa "EcoBoost"? XD