Cytat:
|
Jak masz problem z rozróżnieniem, "auto od kogoś z forum", Polski salon, VIN, stan, serwisy i przebieg do zweryfikowania vs "auto znikąd" to tylko utwierdzasz mnie że dzieciak z ciebie.
|
Wybaczcie, ale sami sobie przeczycie. Macie pretensje do mnie, że "ja ciągle z tymi eboboostami... dramat", a sami wrzucacie i chwalicie oferty z eboboostem - zarówno "znikąd" jak i od innego forumowicza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie napisaliście nigdzie, że "on ciągle z tymi autami z otomoto. Kup coś z forum" tylko punktujecie zastanawianie się nad autem z Ecoboostem - nagle to auto od forumowicza nie ma Ecoboosta?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nawet jeżeli jest to dobrze zachowany EB to i tak nadal jest EB więc "on znowu z tymi EcoBoostami, dramat" więc proszę, zdecydujcie się na spójną wersję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.