Przecież to jest ten sam model (MK8 ), taki sam rocznik i podobna cena jaką wrzucaliście i polecaliście wcześniej. Jedyna różnica to taka, że tamten z Łańcuta (którego polecaliście
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) miał 1.0EB, a ten 1.1 bez EB.
Nie mówię, że jest z nim wszystko w porządku. Może się okazać, że jest to najgorszy szrot na świecie, a może też być w znacznie lepszej kondycji niż inne egzemplarze w tej samej cenie od innych handlarzy, którzy po prostu mieli wyższą marżę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Póki nie pojedziesz i zobaczysz to nie wiesz co to za auto.
Piszecie o tym, że ten wątek to od kilku stron bicie piany - i zdecydowanie macie rację, ale sorki, ale największy raban to Wy podnosicie. Ani nie jestem napalony na żaden egzemplarz, ani nie rzucam żadnymi nieodpowiednimi tekstami w Waszą stronę, wielokrotnie dziękowałem za pomoc czy zadawałem konkretne pytania... a od Was co drugi post są ataki w moją stronę - że dziecko ze mnie bo powiedziałem, że przecież jedno i drugie auto to bojkotowany tutaj Ecoboost; że dramat bo miałem czelność użyć słowa "EcoBoost" pisząc, że go odrzuciłem; że kompromitacja bo nie chcę przyjechać na święta do domu gruzem za 5 tysięcy.
Także dzięki wielkie za pomoc i miła atmosferę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.