Cytat:
|
.. Ani nie jestem napalony na żaden egzemplarz, ...
|
Wpadnij na tą grupę co Ci pisałem auta z Niemiec prosto z lawety. Właśnie fajna, młoda Astra 1,4 silnik 125 KM wjechała za 46.000 zł
Bump:
Cytat:
|
...to nadal jest to 1.0 EB - ten sam silnik za który ja oberwałem od Ciebie, że w ogóle wspominam o nim.
|
Populacyjnie są to cały czas słabe silniki, te starsze co nie znaczy, że jest też wiele sprawnych egzemplarzy, zdrowych, sprawnych, porządnie serwisowanych, albo po prostu szczęśliwych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem Focusa z najgorszym dieslem od Forda i podobno najgorszym dieslem świata.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tu na forum z opisywanymi wieloma charakterystycznymi, powtarzalnymi problemami, a to trudny rozruch na gorącym, a to dwumas szybko siada, a to szarpie na małych prędkościach, a to pasek w oleju, a to ciężko ruszyć bez dodania dużo gazu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nic z tego przez 150 tys km szczęśliwej i bezawaryjnej jazdy się nie działo, nic totalnie nic. ...... teraz się modle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. aby KIA sprostała wyzwaniu i nie była gorsza od focusa