Temat: [Galaxy 1994-2000] Po wyłączeniu klimy wali jak w smokowni
View Single Post
Stary 27-01-2025, 13:47   #30
alinna
ford::amateur

Model: nissan qashqai
Silnik: 1.2 DIG
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Po wyłączeniu klimy wali jak w smokowni

Cytat:
Napisał cowboy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Od zakupu auta (1 rok), odgrzybiałem klimę już trzykrotnie preparatem Motip`a za 50 zł.-rurkę wkładałem w każdy jeden nawiew. I ciągle śmierdzi. A bezpośrednio po odgrzybianiu-pierwszych kilka dni śmierdzi najbardziej intensywnie. Zapach podobny do spiłowanego pilnikiem aluminium, bardzo charakterystyczny, i na pewno nie skarpetki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dostawałem się do parownika i bezpośrednio go spryskałem-już dwukrotnie-pomimo, że był czysty. Nic nie pomaga.
Wycieku z ukł. klimy nie mam.

Ktoś ma jakiś pomysł?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
może skraplacz jest zapchany? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo wtedy może powodować zły obieg powietrza i wilgoci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez alinna ; 03-02-2025 o 10:38
alinna jest offline   Odpowiedź z Cytatem