Temat: [Ogólne] SYNC3 - aktualizacja map
View Single Post
Stary 27-01-2025, 17:06   #2205
dudijack
ford::advanced

Imię: Jacek
Model: Focus MK IV Vignale
Silnik: 1.5L Dragon
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: SYNC3 - aktualizacja map

Cytat:
Napisał dudijack Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie a ja troche z innej beczki. Prawidłowo zainstalowały się mapy w wersji F13. Plik dziennika również został wygenerowany ( za pomocą narzędzia Forda). Jednakże w żaden sposób nie aktualizuja się informacje o bieżącej wersji map po wgraniu tego pliku na stronie Forda.
Otrzymałem właśnie wiadomość z pomocy technicznej Forda dotyczącą ww. problemu, więc pozwolę sobie ją zamieścić dla "potomnych":

Cytat:
Szanowny Panie,

dziękujemy za kontakt z Działem Obsługi Klienta Ford Polska.

Nawiązując do korespondencji,*otrzymałam informację od naszego działu technicznego dotyczącą problemu z dostępnością pliku o wielkości 48,5 KB po aktualizacji do najnowszej wersji map F13. Problem ten jest nam znany, został zgłoszony do odpowiedniego działu i obecnie czekamy na jego rozwiązanie. Dotyczy to wszystkich użytkowników, którzy zaktualizowali mapy do wersji F13.

Obecnie Pana pojazd posiada najnowszą dostępną aktualizację, a niedogodność wynika jedynie z braku aktualnych informacji na naszej stronie internetowej dotyczącej wykonanej aktualizacji.

Do momentu udostępnienia kolejnej wersji map F14, pakiet o rozmiarze 48,5 KB może pozostać widoczny na naszej stronie. Nie jest jeszcze znana dokładna data wprowadzenia map F14, a proces ten może potrwać nawet kilka miesięcy.

W związku z powyższym pozwolę sobie zamknąć Pana zgłoszenie w naszym systemie.
Obecnie nie mamy możliwości zakładania nowych zgłoszeń w dziale SYNC, ponieważ zespół ten intensywnie pracuje nad rozwiązaniem tego problemu, który dotyczy wielu pojazdów, i nie przyjmuje już pojedynczych zgłoszeń.
dudijack jest offline   Odpowiedź z Cytatem