Cytat:
|
Może nie rozwiązuje problemu, ale próbuje nakierować Was na inne podejście. Że w przypadku automatycznej klimatyzacji wystarczy ustawić inna temperaturę, aby nawiew działał słabiej/mocniej. Nie trzeba klikać na przycisk wentylatora. Ale widzę że dalej nie rozumiecie.
Nie dyskutuje się z głupkiem bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
Więc sobie dalej klikajcie, jak tam chcecie! Dalsza dyskusja z Wami sensu nie ma, bo jesteście zabetonowani w swoich przekonaniach i nic Was nie przekona nawet do spróbowania zmiany nawyków.
|
Jak masz nagrzane wnętrze i czujnik pokazuje pod nawet 40 stopni, to zmiana temperatury na max nie zmniejszy siły nawiewu, tak jest i było w każdym samochodzie z automatyczną klimą, którym jeżdżę/jeździłem. To widocznie moja wina, bo jestem zabetonowany. Czekam na dalsze sugestie.
No i doszliśmy do finału. Jakiś obcy gość na forum chce, w jego przekonaniu, zmienić moje nawyki, a ja go nie słucham, więc jestem głupkiem. Niezły kabaret.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.