Temat: [Focus 2018- ] Zalety, wady i usterki
View Single Post
Stary 12-02-2025, 12:09   #2961
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Zalety, wady i usterki

Już widzę jak oddawałem auto do ASO na wymianę rozrządu (z pompą itp itd) po czym jak auto jest gotowe o 16:00 a zamykają o 17:00,
to ja tego samego dnia o 14:00 zanim skończą to rozbieram to co zrobili sprawdzić czy czasami nie zjechali gwintów,
czy wszystkie śruby dokręcili czy też uszczelka gdzieś nie wystaje.
No sorry ale gdzie tu wina kolegi który oddał auto do ASO?
Naprawdę mnie dziwi co się ostatnio na tym forum wyprawia.

Napominasz że się szybciej przyciski wycierają i farba/eblematy znikają to dostajesz OPR że to Twoja wina bo źle korzystasz z klimatyzacji i za często dotykasz przycisków.
Oddałeś auto do ASO, Ci wrzucili na tą robotę praktykanta który pry-tools ma z aliexpress i zero doświadczenia.
Odbierasz auto, chwilę później zauważasz uszkodzenia. Na podstawie tego zaczynasz grzebać dalej i rozbierać
i widzisz że odwalili fuszerkę i uwaga: wg tego forum to jest Twoja wina bo trzeba było to wszystko sprawdzić przed odbiorem :/
Spoko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dzisiaj wsiadłem do swojego Focusa.
Te uszczelki co mi się odklejają od drzwi to moja wina bo otwieram i zamykam drzwi.
Jakbym wsiadał bagażnikiem to by się nie odklejały.

Ta srebrna farba dekoru na kierownicy jak się łuszczy od wielu lat to zapewne wina pH mojej skóry i że w ogóle jak śmiem dotykać kierownicy podczas jazdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mogę się też założyć, że wypalające się plastikowe odbłyśniki w lampach to też moja wina,
bo mogłem trzymać przez 9 lat auto w garażu a nie głupi jeździć i jak psychicznie chora osoba korzystałem z reflektorów.

Eh... wszystko nasza wina Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ASO przecież jak rozbierało auto to czekało na nas żebyśmy przyszli im pomóc wyciągać plastiki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja pier****

idę chyba sobie walnę jakąś ziołową herbatkę żeby ogarnąć mindfucka w mojej głowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez edmun ; 12-02-2025 o 12:19
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem