Cytat:
|
Radio owalne nic nie mówi. Jakie lampy. Przedlift, czy polift? W polifcie:
|
I tu właśnie jest zagwozdka ponieważ wg radia, GEM i licznika wychodzi, że jest produkcja po 26.03.2007 Wg 7zap.com i tego, co
tomao napisał oraz Ty powinna być 1471525, a jest 1305949 jak na zdjęciu.
Głowica na pewno nie jest 4M5G-6090-xx, ponieważ jej numer zaczynał się na "7", jak pamiętam, co także może sugerować produkcje po 26.03.2007. Niestety nie mam jej numeru, bo nie odebrałem jej wczoraj, ponieważ panowie zapomnieli o zleconej wymianie zaślepek. Sami wiecie co się dzieje z nimi w bieda wersji przedliftowej bez wygłuszenia maski. Oczywiście po zakupie temat został ogarnięty.
Na różnicę w otworze oczywiście zwrócę uwagę. Przyznaje nie wiedziałem, a to może się przydać.
Konieczko5 , jeśli byś był tak miły, to może zaznaczysz ten nieszczęsny otwór, jak jutro wrzucę fotkę całej uszczelki.
Jak zauważyłem to z blokami także jest zamieszanie i tu także pojawia się data graniczna 26.03.2007 podobnie jak w głowicach i uszczelkach. Biorąc to wszystko do kupy, to minuta szukania chyba nie wystarczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Czy w TSB 79/2009, chodzi o śrubę centralna wału?
Tak więc myślę, że bez numeru głowicy i bloku ciężko będzie sprawę wyjaśnić, a bez tego zostanie założyć to, co było. Póki co, to dziękuje panowie za zainteresowanie.