Cytat:
|
Jak dla mnie - ewidentnie kwestia nie kompatybilności.
|
Też biorę to pod uwagę. Na szczęście syn ma mój stary telefon, który działał. Razem sprawdzimy, jeśli nie będzie kłopotu z połączeniem to przyjmę, że ford nie chce nadążyć z poprawkami Synca by współpracował z nowszymi telefonami.
Cytat:
|
Napisał pankrakus
A co niby miałby zrobić serwis, poza aktualizacją Synca i telefonu nic więcej nie zrobią => przecież nie napiszą poprawki
|
Jak instalowałem aktualizację Synca to nie miałem komunikatu o poprawnym zakończeniu instalacji. Wszystko działa więc przyjąłem, że jest O.K. Może jednak trzeba wgrać ponownie najnowszą wersję. Tylko, że nie wiem skąd ją pobrać, bo w fordzie mój samochód widnieje jako zaktualizowany i już nie mam linków do pobierania. W serwisie pewnie mają co trzeba i bez problemu zrobią reinstalację.
Cytat:
|
Napisał pankrakus
Najpierw poszukałbym kogoś w okolicy kto ma Synca w wersji 3.4.23188,
jeśli z tą wersją telefon zadziała, to zaktualizować swojego Synca do tej wersji za pomocą narzędzia z Cyanlabs
|
Poczytam o tym narzędziu. Tylko czy coś się nie popsuje, jak wgram wersję, która nie jest oficjalnie przeznaczona dla mojego samochodu?
Cytat:
|
Napisał pankrakus
Inna opcja - kupić inny telefon
|
Też się nad tym zastanawiam. Zależy mi jedynie na nawigacji. Jeżeli ktoś zna obecnie dostępne modele w cenie do ok. 500zł, które współpracują z moim fordem i mają dobry GPS to proszę o przykłady.