Temat: [Puma 2020- ] Rozładowujący się akumulator
View Single Post
Stary 27-02-2025, 08:24   #13
Farfocel
ford::average

Imię: Rafał
Model: Puma
Silnik: 1.0 Ecoboost 125 KM
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Rozładowujący się akumulator

Cytat:
Napisał musso87 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co ty chłopie gadasz za farmazony. Modem, centralny zamek, BMSy i inne sterowniki, to wszystko non stop działa dopóki akumulator zapewnia wystarczające napięcie, więc nie opowiadaj bajek, że po 15 minutach wszytko gaśnie.
Ja o niebie, Ty o chlebie. Przyznam, że "wszystkie urządzenia pokładowe" było z mojej strony nieprecyzyjne. Chodziło mi o gniazdo zapalniczki (częste pytanie, dlaczego wideorejestrator nie wyłącza się po wyłączeniu zapłonu i że olaboga pewnie będzie żreć prąd w nieskończoność), oświetlenie wewnętrzne, ekran zegarów cyfrowych, stacja multimedialna. Te elementy się wyłączają nawet, jak siedzisz w samochodzie na postoju po wyłączaniu zapłonu. Jak stoisz, ale masz włączony tryb akcesoriów, to stacja multimedialna pyta po 15 minutach, czy chcesz by działała dalej, czy ma się wyłączyć w celu oszczędzania energii. Jak mi nie wierzysz, to przecież, jaki to problem pójść i samemu sprawdzić?
Farfocel jest offline   Odpowiedź z Cytatem