Temat: [Focus 2014-2018] Dziwne zachowanie radia
View Single Post
Stary 03-03-2025, 23:15   #6
sztabson
ford::amateur

Imię: Tomasz
Model: Focus MKIII
Silnik: 1.5
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Dziwne zachowanie radia

Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Warto wcześniej dać mądrzejszym się wykazać.
Jak najbardziej masz rację, ale w trójmieście nie znam nikogo kto by chciał się tego podjąć objeździłem i obdzwoniłem już wiele firm włącznie z ASO i jedynie co się dowiedziałem że w ASO też mogą tego nie ogarnąć a tam wyświetlacz kosztuje ponad 3600 zł brutto nowy...
O wymianie na używkę o tym samym numerze powiedział jeden z warsztatów gdyż jakiś czas temu miał podobny przypadek. Wielu nie chce nawet zabierać się za to gdy słyszą że to oryginalna jednostka.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
RADIO NIE MA EKRANU - chyba, że jest to CTR... Ale w Focusie MK3 poliftowym NIE MONTOWALI CTR.
Wybacz, nie wiedziałem że aż tak Ciebie to urazi i teraz będę bardziej się pilnował że "ekran" to wyświetlacz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ręce opadają od tego lenistwa i niechęci do czytania... Kilka chwil czytania i było by wiadomo, że to zapewne Sync3 jest.
A jeśli to Sync3 - to potrzebnych jest trochę informacji - z jakim softem, kiedy był ostatnio aktualizowany, czy to wersja z navi czy bez i takie tam...
Nigdzie nie napisałem że nie posiadam tej wiedzy że to sync 3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wersja oprogramowania:3.0 kompilacja 23219\
wersja map: F6.1

Ostatnio edytowane przez sztabson ; 04-03-2025 o 00:13
sztabson jest offline   Odpowiedź z Cytatem