Temat: [Mondeo 2007-2014] Wymiana radia 6000CD --> Sony
View Single Post
Stary 16-03-2025, 15:50   #462
arturek
FORD|ZAWODOWIEC

Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Wymiana radia 6000CD --> Sony

Cytat:
Napisał Kociol Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam,

Koledzy i koleżanki, mam taki problem ze świeżo kupionym Smaxem z 2013 czyli polift.
Nie działa w nim zestaw głośnomówiący
[...]
Czy jesteś pewien, że jest tam zestaw głośnomówiący, czy zgadujesz na podstawie przycisku słuchawki?

Cytat:
Napisał Kociol Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[...]
Zamontowane ma NX albo FX, nie wiem dokładnie czym te wersje się różnią, ale jest wyświetlacz oraz nawigacja.
Według vin zamontowane miał „ ICE-LOW LEVEL CD+RADIO AM/FM” czyli z tego co wyczytałem to Ford 6000 ?
[...]
Witam

Chyba najpierw należy ustalić co jest w samochodzie, a potem zastanawiać się nad usunięciem usterki

W podwieszonym wątku są opisy radii Forda

https://forum.fordclubpolska.org/sho...d.php?t=176346

radio Ford 6000

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

nawigacja FX

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

nawigacja NX

chyba od razu wiadomo co się ma w aucie

pozdrawiam
Arturek

Ostatnio edytowane przez arturek ; 16-03-2025 o 15:52
arturek jest offline   Odpowiedź z Cytatem