Cytat:
Ja mam statyczne LEDy i moim zdaniem bardzo ładnie świecą. Ja zdecydowałem że nie warto dopłacać do matrycowych, ale to kwestia indywidualna, zależna od ilości dostępnej gotówki. Na pewno warto mieć tempomat adaptacyjny - działa rewelacyjnie, zwłaszcza na autostradzie. Jedzie się wtedy prawie jak na autopilocie. Dopłacania do pakietu winter też nie żałuję.
|
Jeżdze już 4 lata na statyczncyh z High Beam i niestety w Polsce jest za mało ekranów pomiedzy pasmami na drgoach szybkiego ruchu nie mówiąc już o pozostałych trasach. Skutkuje to przeważnym jeżdzeniem na światłach mijania i nie korzystania w pełni z możliwości świateł drogowych. Auto było z placu w Titanium X, ale następna Kuge będzie napewno z adaptacyjnym oświetleniem.
Ford bez Wintera to nie Fjord
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tempo adaptacyjem super sprawa czeczególnie jak testowałęm z automatem w poliftowej. Jedynie nie lubi się z mokrym śniegiem zalepiającym czujniki. Wtedy nie można korzystać nawet ze zwykłego bo są traktowane jak jeden moduł. Trzeba sie zatrzymać i oczyścić.
Wincej Fjordów na drogach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.