Odp: Moduł bluetooth - czym się podłączyć?
Edytuje ten post ponieważ jakoś udało mi się wymienić moduł (śmiga i muzyka i rozmowy telefoniczne) bez specjalnego rozbierania połowy deski rozdzielczej. Ale teraz pisze w innej sprawie. Syn ma również fokusa z 2008 tyle, że ma radio sony. Ponieważ mój moduł, który wcześniej miałem jest wolny, chcieliśmy zamontować go do jego samochodu. Generalnie mamy zbliżone modele (te same jednostki napędowe, te same roczniki). Oczywiście są różnice związane z wyposażeniem (on miał fabrycznie podgrzewane siedzenia, ja miałem wiązkę i podgrzewanie dołożyłem, ja mam tempomat on nie i próbuje go dołożyć - ale to watek na inny post). Do rzeczy. Dobraliśmy się do schowka i niestety zauważyliśmy, że wiązki do modułu nie posiada a jednak taką przydatną rzecz by chciał mieć. Kupić wiązkę można i nie są to w sumie dość drogie rzeczy. Pytanie które mam do was to gdzie powinniśmy się tą wiązką wpiąć. Czy bezpośrednio do kostki którą podłączamy radio czy też gdzieś indziej. Przejrzałem ten post i podobne pytania się pojawiły tyle, że odpowiedzi brak. Dlatego też podbijam post i może ktoś z was się wypowie.
Ostatnio edytowane przez mikruss ; 21-04-2025 o 12:46
|