View Single Post
Stary 14-05-2025, 15:42   #4
Petru23
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Kuga ST-Line X
Silnik: 2.5L FHEV 180KM
Rocznik: 2025
Domyślnie Odp: Kuga pre-facelift vs facelift zakup

Jeśli się zastanawiasz między przedlift a polift to mogę co nieco o prsedlifcie powiedzieć. Miałem StLine 1,5 150KM przez ostatnie 3 lata, teraz zamówiłem 2,5 FHEV StLine X. Kwestie wizualne pozostawiam Tobie, aczkolwiek mnie bardziej przekonuje do siebie przedlift Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale...
Fotele StLine X poliftowego z AGR czego nie ma w przedlifcie przeważają nad prezencją przodu dlatego wziąłem polifta (+ system na androidzie). Brak pokręteł też przeboleję - jest półeczka ma oparcie dłoni i bardzo precyzyjnie obsługuje się klimę czy radio przede wszystkim podczas jazdy. Dodatkowo polift powinien być pozbawiony wad przedlifta jak choćby lakier na przyciskach szyb, który po ponad roku zaczął schodzić a w drugim aż ranić palce. W dwóch egz. Przebiegowo po jakiś 40 tys km.

Aczkolwiek też czekam na odpowiedzi bo brałem bez analizy zmian, o które pytasz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a czy taki czy taki... Jeśli nie masz parcia na fotele AGR lub pokrętła od klimy to bierz co tańsze i się bardziej podoba.

Aha, w cenie StLine X jest XC40 mhev jakby co... Jedyne nad czym się jeszcze zastanawiałem bardzo poważnie. 136 995 netto ( 168 455 brutto) dwa dni temu dostałem ofertę z Volvo za podstawa + kilka pakietów.

Ostatnio edytowane przez Petru23 ; 14-05-2025 o 15:51
Petru23 jest offline   Odpowiedź z Cytatem