Cytat:
|
Okay ... post daję do myślenia.
|
Daje, daje. W Krakowie jest kilka miejsc, gdzie można pytać o wstawienie "Androida", tylko ... post #190, a w zasadzie ten fragment:
"Jeśli masz najbiedniejsze radio i zmienisz na chinczyka to będziesz zadowolony. Jeśli masz Sync1 będziesz miał wiecej mozliwości ale jakość obsługi BT jak i sama jakość rozmów cię zniesmaczy bo działa to paskudnie w porównaniu do ori"
wg mnie załatwia sprawę.
Na początek to opisz cel tej zmiany, czyli czego oczekujesz, jakie masz wyposażenie lub wstaw VIN. Jestem między innymi po przeszczepie z bieda radia na SONY z DAB + BT/VC + to, co ma pośredni związek z radiem, a raczej wyświetlaczem, czyli PDC oraz innych fanaberiach. Powiem tak. Nie warto nawet myśleć o rozwiązaniu z Andoidem, bo wg mnie nawigacja Googl-a i inne apki nie są w stanie zrekompensować tego, co daje to, co mam obecnie. Jedyna wada mojego rozwiązania to sam Kraków, bo tu ciężko znaleźć namiary na kogoś, kto zechce się pojąc takiej zabawy za rozsądną kasę, więc pozostaje praca własna, a np. kolega
Antej jak i paru innych są nieco daleko od Krakowa, czego oczywiście żałuję. Najbliższy namiar to Śląsk. Jedyne, co masz w pobliżu, to miejsce pod Krakowem, gdzie za rozsądną kasę można próbować kupić klamoty do takich modyfikacji.
Mam nadzieję, że zostałeś nawrócony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..