Na fotkach niewiele było widać, więc wrzucam link do plików na dysku
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Zdaję sobie sprawę, że katalizator niekoniecznie wyższa półka, ale w teorii min EURO 4
Kod:
Poza tym "programowanie wtrysków LPG" to zapewne chodzi Ci
Jako, że mam BRC FLY SF jestem w stanie mniej więcej ogarnąć programowanie softem Sequent Fast. Jest taka opcja i już raz to ogarniałem. Ale mimo to na wakacjach w kraju podjadę do ogarniętego gazownika w okolicy. Tutaj jest jeden Polak który to robi, ale raz za wymianę filtrów i programowanie (teoretycznie bo różnicy nie odczułem) skasował 200Euro
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od tamtej pory filtry sam zmieniam. I udało się, po dość męczących próbach znalezienia pasującego softu, przeprowadzić programowanie. W sumie reduktor też jakieś 2 lata temu był regenerowany i wtryski gazu zmieniane.
I jest trochę problem, teraz nie chce dobrze odpalać na w pełni rozgrzanym silniku, tzn odpala i za moment obroty spadają. Muszę lekko przygazować i się stabilizuje. Czy może to być od świec? Może niepotrzebnie założyłem inne? Gdzieś na forum wyczytałem, że dobre są DENSO Iridium TT IT20TT i takie zamontowałem. Może trzeba było trzymać się NGK...