Przepraszam panowie za zwłokę. Mam dużo projektów na głowie. I przepraszam za zamieszanie - pomyliłem radia...
https://zapodaj.net/plik-RU4xJe1qeu
Fotka nie chce się dodac na image :/
To jest moje radio. Wiecie jaki to model? Co do sony - za dużo kombinacji dla z lekka lepszej barwy gry. A audiofilem nie jestem (patrzcie z czego buduje zestaw
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Gdybym nie miał dopasionej wersji tego radia, to byłby inny temat. Albo gdyby wszystkie radia sony miały wejścia RCA. Bo wtedy odpadłoby mi dłubanie i adapter Hi-Level za 200zeta... Ale żadne dostępne tej opcji nie ma. Ale i tak sony p&p by nie było, więc tego. Wymienie kable w wiązkach/kostkach z orginalnych na głośnikowe 2.5mm, bo i tak muszę przy nich grzebać. Pośle je do rasowego adaptera Hi-Level i potem już raczej z gorki. Taka moja nowa wizja. Porzuciłem szukanie ISO, bo to nie ma sensu jak i tak trzeba się wpinać/ciąć.
Mam już wszystkie komponenty. Jutro przyjdzie tylko 20M kabla OFC 2.5mm. W weekend może uda się usiąść do tego projektu. Chce go skończyć, bo się już nim troche zmęczyłem. Miało mi to zając jeden weekend i być po kosztach, a tworze potwora, bo co chwile albo pod górkę, albo znajduje nowe możliwości
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak coś, to będę potrzebował lokalizajce kabli głośników oraz remote on w wiązkach radia. Gdyby ktoś był tak miły <3