Temat: [Focus 2018- ] Skrzynia 8F35. Brak wymiany oleju?
View Single Post
Stary 23-06-2025, 16:24   #4
Wnk12
ford::beginner

Imię: Marcin
Model: Focus MK4 ST-Line A8
Silnik: 2.0 Ecoblue
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Skrzynia 8F35. Brak wymiany oleju?

Cytat:
Napisał Łysy__! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żartuje, często ford jako że nie jest producentem skrzyni to nie będzie zalecał wymiany bo jest ona elementem eksploatacyjnym. .......
Właśnie od razu oddałem auto na wymianę olejów i filtrów w skrzyni + adaptacja wjeżdża, mam nadzieje że to poprawi pracę, bo mam małe szarpania na 3,4 biegu i przy 6 lub 7 Przy 90km/h jak zmienia bieg. Na trybie sport ten problem nie występuje.

NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego)

Mam nadzieje że ta wymiana oleju statyczna + adaptacja pomoże w rozwiązaniu problemów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki koledzy za pomoc, teraz tylko modlitwa może pomóc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez SRS ; 24-06-2025 o 18:37
Wnk12 jest offline   Odpowiedź z Cytatem